Drenthe


schilderijen.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Drenthe
Collectie Harms Rolde
In de loop der jaren heeft kunsthandelaar harms zich gespecialiseerd in de hedendaagse figuratieve schilderkunst, waarbij het accent ligt op de zogenaamde noordelijke realisten. belangrijke vertegenwoordigers van deze stroming zijn sam drukker, henk helmantel, pieter knorr, pieter pander en piet sebens, van wie recent werk in de galerie te zien is. voorts zijn sinds kort schilderijen van willem van veldhuizen aan onze verkoopcollectie toegevoegd.
http://www.collectieharms-rolde.nl

Dansik V.c - Nw.weerdinge
Dansik V.c - Nw.weerdinge
http://www.vandansik.com/ned.html

Het Riahuis, schilderijen en mixed media projecten door Ria Broersma
Schilderen met acryl, olieverf en het maken van mixed media schilderijen is een leuke tijdsbesteding voor mensen die noodgedwongen een stap terug moeten doen door multiple sclerose of andere aandoeningen
http://www.riahuis.nl

Parlevliet Hans
Hans parlevliet is an artist whom paints in the classical realistic dutch tradition. he creates colourful, detailed landscape and still life paintings, using mainly oils as his medium
http://www.hansparlevliet.nl

Veen Pieter - Emmen
Tekstschrijver - peter veen. schrijft alles wat bedrijven, overheden en dienstverleners nodig hebben bij hun publiciteit en reclame. ook advies over tekst, tekstgebruik en communicatie.
http://www.peterveen.nl

Gerelateerd
 • Fan opent in haar huis een Elvis-schilderijen expositie
  Al 54 jaar is Anja Goedhart fan van The King, Elvis Presley. Deze rockster die geboren werd in Tupelo USA op 8 januari 1935 zou komende januari 80 jaar zijn geworden. Om zijn muziek en nagedachtenis levend te houden opent Anja op 4 januari haar eigen ?Elvis Scott Ashgate Hall? in Seghwaert.
 • Beelden en schilderijen in Rosa Spier Huis
  Beelden van Wendelien Schönfeld en schilderijen van Anton Valens zijn nog tot en met 8 februari te zien in het Rosa Spier Huis in Laren.
 • Schilderijen van Bram Vermeulen in Daaldersplaats
  SNEEK In samenwerking met Bax Kunst is er vanaf heden tot eind september bij hotel restaurant Daaldersplaats te Sneek een gelegenheids-expositie te bewonderen met werken van Bram Vermeulen.
 • Haagse dichter haalt eerste gratis kunstwerk op
  De Haagse dichter Max Lerou heeft als eerste een gratis kunstwerk te pakken van de Rock Gallery aan de Koningin Emmakade. De galery geeft tot eind dit jaar elke dag gratis een kunstwerk weg. "Kant en klaar, je kan het zo ophangen. Geen losse tekeningen, foto?s of prints maar keurig ingelijste prenten of schilderijen die je zo kunt ophangen", belooft galerie-eigenaar Marcello van den Dop. "Ik ben voor deze schitterende actie van Marcello en Els extra vroeg mijn mandje uitgekropen", vertelt Lerou. "Ik zat al twintig minuten in de aanslag met mijn mail en het is gelukt. Mazzelaar die ik ben stuurde ik als eerste een mail en maalde het eerst." De galerie plaatst tot het einde van het jaar elke dag een nieuw kunstwerk op hun Facebook en Linked-in pagina?s. De eerste mailer kan het werk dezelfde dag ophalen. De kunstwerken zijn heel divers van kleine ingelijste tekeningen en prints tot grote schilderijen. "Er zal veel werk van ons zelf tussen zitten, maar bij deze roep ik onze collega?...
 • LEZERNIEUWS Door: Anja Kok

 • Privacybeleid