Friesland


schilderijen.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Friesland
Boer De Hennie - Leeuwarden
Boer De Hennie - Leeuwarden
http://www.henniedeboer.nl

Wiebe Van Der Zee
Wiebe van der zee is de friese kunstschilder uit sneek. wiebe is bekend door realistische aquarellen van koeien, wiebe schildert landschappen, stillevens, paarden, schapen, varkens, in zijn atelier galerie, originelen, posters, beperkte oplages, servies, kunst, kunstenaar, aquarelleren, kaarten, schilderen, kunstschilderen, koeien, koe, pinken, kei, friesland sneek
http://www.wiebevanderzee.com/

Gerelateerd
 • Nieuw Café Touché op Korenmarkt rekent af met grijstinten
  ARNHEM - Café Touché op de Korenmarkt in Arnhem begint aan een 2e
 • Geroofde kunstwerken terug bij erfgename: gemeente Roosend..
  Geroofde kunstwerken terug bij erfgename: gemeente Roosendaal geeft doeken Ferdinand Bol terug
 • Partij van 400 schilderijen: maak me los! - De Gooi
  Zo?n 400 doeken en tekeningen, zelfs de schildersezel van de Naardense kunstenaar Wim van Aken zijn uit zijn huis overgebracht naar de winkel van Boedelmakelaar in Baarn. Ter gelegenheid van het eenjarig bestaan van de winkel start op 15 februari een bijzondere verkoopexpositie van de toonaangevende Gooise kunstschilder.
 • Van Loenen vecht vervalsing schilderijen opnieuw aan
  BEILEN - Kunstschilder Cor van Loenen uit Beilen gaat in hoger beroep tegen de schadevergoeding die hij aan kunstverzamelaar Johan Meijering moet betalen.
 • Spirituele schilderijen, eieren en boek 't Helder
  Met deweekkrant.nl bent u één klik verwijderd van het lokale nieuws. Of het nu gaat om een evenementen agenda, prikbord items of nieuwsfeiten, u treft ze zowel landelijk als lokaal aan. Via één klik bent u bij uw eigen huis-aan-huis krant en kunt u reageren op het (lokale) nieuws en eventueel uw eigen berichten, agendapunten, foto?s en video?s delen met anderen. Naast lokaal nieuws is er ook landelijke, thematische redactie in de vorm van wonen, werken, sport en autonieuws. Ook is iedere huis-aan-huis krant online te bekijken via het digitale archief. U kunt tevens uw eigen Weekkrant samenstellen zodat u anderen kunt voorzien van de informatie die u interessant vindt. Kortom; deweekkrant.nl is een landelijk netwerk van lokale nieuwssites die het de lezer mogelijk maakt om interactief contact te onderhouden met zijn eigen huis-aan-huiskrant.

 • Privacybeleid