Noord-Holland


schilderijen.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Noord-Holland
Ita Verwey
Ita verwey schildert abstracte en figuratieve schilderijen en tekeningen in acryl, aquarel, pastel, krijt en gouache. ita verwey geeft schilderles en maakt schilderijen in opdracht als bloemenschilderijen, tulpenschilderijen en abstracte schilderijen van zonnebloemen, papavers en meer figuratieve schilderijen. haar recente schilderijen en bronzen beelden zijn hier te zien. ze gebruikt verschillende technieken om zich uit te drukken: aquarel, acryl, drukinkt, pastel krijt en gouache, werkt met plamuurmessen, zand, sjablonen en combineert diverse van deze technieken in haar abstracte werk.
http://www.itaverwey.nl

Pool A - Wormerveer
Professionele hedendaagse figuratieve kunst, bloemen en rozen schilderijen en portretten. professional contemporary figurative art, flower and rose paintings.
http://www.euronet.nl/~apool/

Putten Ellen - Beverwijk
Putten Ellen - Beverwijk
http://www.ellen-vanputten.myweb.nl

Riensema E - Sybekarspel
Riensema E - Sybekarspel
http://www.i-match.nl/edriens/

Rijkeboer C - Haarlem
Modern art by chrystl rijkeboer, online gallery and art diary, working with human hair and mixed media, contemporary artworks
http://www.rijkeboer.com

Schilder prijs
Op zoek naar de prijzen van schilders? Bij meeroffertes kunt u gratis en vrijblijvend schilder prijzen aanvragen.
http://www.meeroffertes.nl/schilders-prijs

Wood Annet - Berkhout
Annet wood. op deze site vindt u foto's van mijn werk, informatie over mij en mijn activiteiten, workshops en exposities. in de catalogus kunt u mijn recente werk bekijken. alle beelden zijn gerangschikt naar werkwijze en een beschrijving van het beeld. binnenkort komt ook de webwinkel online, en kunt u mijn werk rechtstreeks via deze site aanschaffen. (brons, glas, steen, aluminium)
http://www.annetwood.nl

Gerelateerd
 • 'Schilderijen Kunsthalroof zijn er nog'
  Het blijft een mysterie wat er gebeurd is met de schilderijenbuit uit de Rotterdamse Kunsthal. Eerdere bemiddelaars voor de Roemeense kunstrovers die de doeken in ok
 • Schilderijen gestolen bij inbraak | TV Enschede FM | de lo..
  Schilderijen gestolen bij inbraak
 • Mooi, die videokunst, maar hoe verkoop je het?
  Dit weekend staat Rotterdam weer in het teken van Art Rotterdam, een internationale beurs met vooral moderne, vooruitstrevende kunst. Videokunst bijvoorbeeld. Maar hoe breng je als kunstverkoper een m?
 • Record voor Rothko-tentoonstelling in Den Haag
  Record voor Rothko-tentoonstelling in Den Haag | NOS
 • Sylvia Witteman Een heleboel Rothko's bij elkaar doen denk..
  Sommige schilderijen vind ik prettig om naar te kijken, en andere niet, daar komt mijn kennis van beeldende kunst wel zo'n beetje op neer. Het hangt natuurlijk ook van de context af: één schilderij van Rothko zegt mij niets, maar als je er een heleboel vlak naast, boven en onder elkaar zou hangen (dit valt eenvoudig te simuleren door in Google images 'Rothko' in te tikken) verkrijg je een fleurig, feestelijk geheel dat doet denken aan Engelse drop. Daarom kom ik ook graag in musea; daar hangen vaak vrij veel schilderijen en er is haast altijd wel iets bij waar ik met plezier naar kijk.

 • Privacybeleid