Noord-Holland


schilderijen.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Noord-Holland
Ita Verwey
Ita verwey schildert abstracte en figuratieve schilderijen en tekeningen in acryl, aquarel, pastel, krijt en gouache. ita verwey geeft schilderles en maakt schilderijen in opdracht als bloemenschilderijen, tulpenschilderijen en abstracte schilderijen van zonnebloemen, papavers en meer figuratieve schilderijen. haar recente schilderijen en bronzen beelden zijn hier te zien. ze gebruikt verschillende technieken om zich uit te drukken: aquarel, acryl, drukinkt, pastel krijt en gouache, werkt met plamuurmessen, zand, sjablonen en combineert diverse van deze technieken in haar abstracte werk.
http://www.itaverwey.nl

Pool A - Wormerveer
Professionele hedendaagse figuratieve kunst, bloemen en rozen schilderijen en portretten. professional contemporary figurative art, flower and rose paintings.
http://www.euronet.nl/~apool/

Putten Ellen - Beverwijk
Putten Ellen - Beverwijk
http://www.ellen-vanputten.myweb.nl

Riensema E - Sybekarspel
Riensema E - Sybekarspel
http://www.i-match.nl/edriens/

Rijkeboer C - Haarlem
Modern art by chrystl rijkeboer, online gallery and art diary, working with human hair and mixed media, contemporary artworks
http://www.rijkeboer.com

Schilder prijs
Op zoek naar de prijzen van schilders? Bij meeroffertes kunt u gratis en vrijblijvend schilder prijzen aanvragen.
http://www.meeroffertes.nl/schilders-prijs

Wood Annet - Berkhout
Annet wood. op deze site vindt u foto's van mijn werk, informatie over mij en mijn activiteiten, workshops en exposities. in de catalogus kunt u mijn recente werk bekijken. alle beelden zijn gerangschikt naar werkwijze en een beschrijving van het beeld. binnenkort komt ook de webwinkel online, en kunt u mijn werk rechtstreeks via deze site aanschaffen. (brons, glas, steen, aluminium)
http://www.annetwood.nl

Gerelateerd
 • Tramverkeer Kinkerstraat gestremd na aanrijding
  Het tramverkeer op de Kinkerstraat in Amsterdam-West is vrijdagmiddag gestremd geweest. De straat was afgezet vanwege de hulpverlening aan een man.
 • Kim Hyon ch'ol, Chong Tok ea - De Kim Utopie
  Noord-Korea is een natie waarover weinig bekend is, maar die toch dikwijls het nieuws domineert. Niet alleen het mysterieuze, maar...
 • 'Hongerige' inbreker steelt leverworst en schilderijen in ..
  TILBURG - De politie heeft zaterdagnacht een Tilburger opgepakt met een opmerkelijke buit. De man wilde namelijk drie schilderijen Ún een leverworst verdonkeremanen.
 • Schilderijen van Bert Krielaart in Bellefleur
  In wijkontmoetingscentrum Bellefleur aan de Mackaylaan hangen schilderijen van kunstenaar Bert Krielaart en op woensdag 18 maart geeft Johan Griffioen een lezing ove
 • 'Ik zie overal een schilderij in'
  NIEUW-LEKKERLAND - In woonzorgcentrum ?t Waellant aan de Ooievaar kan tot en met 14 april een expositie, bestaande uit een 30-tal schilderijen van Nellie van der Steen-van Kooten, worden bezocht. Zij begon acht jaar geleden met schilderen en volgt sinds 2008 lessen bij de schilderschool van Ton Kouwenberg. Nellie is lid van de Vereniging voor Amateurkunst Goed Gezien ? Goed Bekeken. ,,De aanleg voor het tekenen en schilderen zit in de familie Van Kooten?, vertelt Nellie. ,,Als kind tekende ik al graag.? ?

 • Privacybeleid