Flevoland


schilderijen.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Flevoland
Ijzerman Johan - Lelystad
Action art vangt in kunstwerken vol energie the challenges of life. sport, spel, theater. ontdek de uitstraling van zijn werk.
http://www.yzerman.nl/

Pieterse - Arnold
Pieterse - Arnold
http://www.aroldpieterse.ontheweb.nl

Gerelateerd
  • Verkoop expositie schilder Wim van Aken bij Boedelmakelaar..
    Boedelmakelaar laat van de veelzijdige kunstschilder Wim van Aken (1933-2015) zijn oeuvre zien door de bijzondere verkoop expositie bij Boedelmakelaar Hermesweg 5 te Baarn. Deze start zondag 15 februari vanaf 11.00 uur.
  • Overgroot deel van Jeroen Bosch-oeuvre naar grootste overz..
    DEN BOSCH - Voor de tentoonstelling 'Visioenen van een Genie' komen volgend jaar twintig schilderijen en negentien tekeningen van Jeroen Bosch naar het Noordbrabants Museum in Den Bosch. Dat is het overgrote deel van zijn gehele oeuvre.
  • Zen in het museum: volg yogales tussen de schilderijen in ..
    Het is weer eens iets anders, yogalessen volgen tussen impossante kunstwerken in een museumzaal. In het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten in Brussel kan je jouw yogamatje uitspreiden tussen ... - Zen in het museum: volg yogales tussen de schilderijen in KMSK Brussel - Gezondheid, Sport & Fitness, Yoga
  • Gezocht: schilderijen van George van Raemdonck
    Wie heeft er tekeningen of schilderijen van George van Raemdonck?In het voorjaarsnummer van HeerlijkHeden, het tijdschrift van de Historische Vereniging Heemsted
  • Expositie van portretten
    ALPHEN AAN DEN RIJN - Twaalf kunstenaars van STA-ART exposeren vanaf 21 januari met portretten in uiteenlopende technieken en stijlen. Het gaat om portretten in verschillende disciplines: schilderen, tekenen, computerbewerkte beelden, fotografie en beeldhouwkunst.

  • Privacybeleid