Olieverf Schilderijen


schilderijen.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Olieverf Schilderijen
Lijsje SchraOlieverfschilderijen
Haar eerste schilderij maakte ze in 1996. al vrij snel kwam ze tot de ontdekking dat haar voorkeur uitging naar olieverf. dat is altijd zo gebleven. al haar schilderijen behoren tot de categorie realistisch. schildert sinds januari 2005 schildert voornamelijk op masonite. op deze website is een gedeelte van haar werk te zien.
http://www.lijsjeschra.nl/

Huub Reulen Olieverfschilderijen
Huub Reulen Olieverfschilderijen
http://www.huubreulen.nl/

Paintings4sale.com
Exclusieve olieverfschilderijen, exclusive oil paintings, drieluiken, acrylverf, muurschilderingen en meer.
http://www.paintings4sale.com/

Schilder prijs
Op zoek naar de prijzen van schilders? Bij meeroffertes kunt u gratis en vrijblijvend schilder prijzen aanvragen.
http://www.meeroffertes.nl/schilders-prijs

Schilderijvanfoto.nl
Schilderij van foto van masterpainters portraits schildert een schitterend, puur realistisch en levensecht schilderij van foto in topkwaliteit, in olieverf op canvas: mensen, honden, katten, paarden, auto's, schepen, huizen etc.
http://www.schilderijvanfoto.nl/

The Art Official.com
Thearfofficial.com. de webshop the art official is een webshop met betaalbare handgeschilderde schilderkunst, zoals olieverf schilderijen uit de kunst categoriŽn abstract, modern en impressionisme. in onze art webshop zijn alle schilderijen handgeschilderd met olieverf op doek en opgespannen op een massief houten frame. u kunt bij the art official kunst huren of kunst kopen, tevens verzorgen wij exposities van bijvoorbeeld abstracte kunst of modern art. speciaal voor bedrijven verzorgen wij art projects en kunstprojecten van advies tot en met realisatie en inrichting van de kunst galerie. theartofficial en the art official betekent art, official art, webshop, webwinkel, schilderij, schilderijen, painting, kunst, kunst kopen, kunst aankopen, kunst aan de muur, kunst webshop, kunstenaar, waterverf, olieverf, olieverf schilderij, olieverf schilderijen, moderne schilderij, moderne schilderijen, galerie, galeriehouder, galerij, gallery, goedkope kunst, gecertificeerde kunst, certified art, portret, portretschilderij, modern, modern art, moderne kunst, impressionisme, impressionism, abstract, abstracte kunst, abstract schilderij, abstracte schilderijen, vincent van gogh, zonnebloem, claude monet, franz marc, joan miro, august macke, kunstproject, kunstprojecten, projectinrichting, inrichting kunst, kunst huren, expositie, exposition, gemšlde, oilpainting, oil painting, art project, expositie, exposition, thebamboowebshop.com en sandokaninternational.com is wilfrank dohmen in roermond te nederland of the netherlands.
http://www.theartofficial.com/

Gerelateerd
 • Tentoonstelling Breed verzameld toont veelomvattende colle..
  -
 • Miotto in Podium Bloos: 'Het proces is belangrijker dan he..
  BREDA - Choreograaf Guilherme Miotto laat 24 januari de try out zien van zijn nieuwe voorstelling Rise Up in Podium Bloos. Rise Up is een solo die Miotto speciaal voor meervoudig wereldkampioen breakdance Menno van Gorp maakte. Van 20 tot en met 22 januari repeteert Miotto samen met Van Gorp in Breda. Twee jaar geleden kwam de Braziliaan Miotto voor het eerst in aanmerking met Podium Bloos. ?Sindsdien doen we vaak samen dingen. Er hang hier een goede sfeer, de mensen die hier werken hebben veel ambitie en steunen je. Het is een fijne en inspirerende plek om te werken.? Ook Menno van Gorp ontmoette de choreograaf twee jaar terug. ?We gingen samen de studio in en kwamen erachter dat we echt dingen moesten uitwisselen. We hebben dezelfde passie voor instinct en het nemen van risico?s ?, vertelt Miotto. Miotto woont sinds 1999 in Nederland, en heeft daar het meeste van zijn werk gemaakt. ?Ik richt mij in de dans vooral op het proces. Ik vind het interessant om te zien wat een l...
 • Schilderij Jan Lievens ontdekt bij de Fundatie
  Weblog Zwolle, actueel nieuws vanuit de hoofdstad van Overijssel
 • Expositie Nellie van der Steen
  NIEUW-LEKKERLAND - In woonzorgcentrum ?t Waellant aan de Ooievaar kan tot en met 14 april een expositie, bestaande uit een 30-tal schilderijen van Nellie van der Steen-van Kooten, worden bezocht. Zij begon acht jaar geleden met schilderen en volgt sinds 2008 lessen bij de schilderschool van Ton Kouwenberg. Nellie is lid van de Vereniging voor Amateurkunst Goed Gezien ? Goed Bekeken.
 • Expositie schilderijen Gerald Schuil
  Assen - Rood kleurt de centrale gang van het Wilhelmina Ziekenhuis. ?Rood komt op je af?, zegt kunstschilder Gerald Schuil uit Kropswolde, de maker van de uitbundige, vrolijke schilderijen in het Asser hospitaal.

 • Privacybeleid